Live musikk til sommerfest

Live musikk til sommerfest

Live musikk til sommerfest - TwoPack duo

Er du på utkikk etter live musikk til sommerfest, og vil ha noe som blir husket? Med en party duo som dette, blir deres sommerfest garantert en suksess! Denne duoen går for gull, når det gjelder allsang, dans og humor.

Med live musikk med TwoPack Duo, kan dere risikere at musikerne er mere rundt bordene, blant gjestene, enn oppe på scenen. Duoen er godt kjent for sin publikumskontakt, og trives best når de spiller MED publikum, enn FOR publikum. Enten det er dansbare swinglåter, klinelåter, allsanger eller svisker fra 80 og 90 tallet, er humor og engasjement stikkord for disse to.

Hva kan vi bidra med av musikk til deres sommerfest? Jo, etter årevis med erfaring, har vi musikk som passer igjennom hele kvelden. Vi kan også bidra med annen type underholdning, som kan gjøre dette til et fest som blir husket.

Vi velger å se på oss selv som en A til Å leverandør av musikk til sommerfest. Vi kan stå for allsang og dans på bordet, om det er det gjestene vil ha, eller vi kan spille dansemusikk, så folk får svingt på foten. Tidligere på kvelden kan vi gjøre litt rolig bakgrunnsmusikk, enten det er til maten eller i en mottagelse. Vi kan spille rolig musikk i mottagelsen eller til middagen, for å gi gjestene en behagelig bakgrunn mens de mingler.. Vil dere ha en underholdende aktivitet, kan vi gjøre vår live musikk quiz, hvor det er garantert at det blir masse allsang og god stemning, og en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende. Les mer om vår quiz her.

Som vi selv pleier å si: Vi gjør alt fra taffel til take-off.

Vårt repertoar er fullt av dansbare låter, masse allsanger, og en drøss med hits fra 80 og 90 tallet. Vi har musikk fra 60 tallet og frem til nyere tid, og spiller både de gamle, kjente, samt også endel låter du trodde du hadde glemt! Her er det låter med høy allsang faktor, sanger som inviterer til å få lufta dansefoten, og låter som man kan gjøre begge deler til!

Vi har lang erfaring med underholdning på firmafest av forskjellige slag, og vi vet at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Da kan du konsentrere deg om å delta, og vi kan konsentrere oss om å underholde på deres sommerfest.

Til sammen har vi mer enn 25 års erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk. Vi stiller med alt nødvendig utstyr på deres sommerfest, så du slipper å tenke på noe som helst i forkant. Lyd, lys og scene er inkludert.

Aller først tar vi gjerne et møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose deg på deres sommerfest. Vi kan gjerne bidra med tips, da vi har lang erfaring med firmafest av forskjellige slag. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser vi oss selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Se gjerne vår video nedenfor, for å få en liten smakebit av hva vi kan bidra med av underholdning til deres firmafest.

Live musikk til sommerfest - TwoPack duo

Live musikk til sommerfest – video