Musikk til bryllup

TwoPack Duo. Sang i vielsen, og live musikk til resten av deres bryllup.

Live musikk til bryllup

TwoPack er en duo som kan levere alt av levende musikk på deres bryllup. Vi kan bidra med sang i vielsen, musikk i mottagelsen, og dans og allsang på kvelden.

Vi kan spille rolig taffelmusikk i mottagelsen eller til middagen, og gi gjestene en behagelig bakgrunn mens de mingler, mens det blir tatt bilder av brudeparet. Senere på kvelden løsner vi på snippen og spiller musikk som gjestene både kan danse og synge til. Vi gjør alt fra taffel til take-off, og kan bidra med alt dere trenger av levende musikk til deres bryllup.

Dette er dagen da brudeparet skal slappe av og nyte dagen, og ikke behøve og tenke på alt som foregår i kulissene, for at dagen skal bli perfekt. Vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk, og stiller med alt det nødvendige av utstyr, så du trenger hverken tenke på lyd, lys eller scene. Vi starter gjerne med å ta et møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden, og å prate litt om sanger dere vil ha i vielsen. Vi går også igjennom de viktige elementene i kjøreplanen, på forhånd, slik at ingenting overlates til tilfeldighetene. Selvsagt kan vi gjerne bidra med tips, da vi har lang erfaring med å spille i bryllup.

Ta kontakt dersom dere ønsker å få tilsendt lydprøver av hva vi kan gjøre i deres vielse.