Live musikk quiz

Live musikk quiz

TwoPack Duo. Live musikk quiz. Underholdning til firmafest

Dette er en musikk quiz med stemningsgaranti! Det er lite som er en bedre ice-breaker enn en live musikk quiz. Her blir’e god stemning og allsang for alle penga! Dette er en quiz som er laaaaangt utenom det vanlige. Quiz’en er 100% live og engasjerende, og like viktig som konkurransen og musikken, er at dette er en show-aktivitet.

Det legges vekt på allsang, engasjement og god stemning igjennom hele quiz’en. Allsang belønnes med ekstrapoeng, og lagene skal også sende deltagere opp til scenen, for å utføre diverse aktiviteter, til både latter og applaus fra de andre deltagerne.

Vår quiz er laget slik at alle skal kunne delta, så det er oppgaver fra 60 tallet, og helt frem til dagens populærmusikk. Selv om oppgavene er basert på live musikk, er det ikke bare musikk oppgavene går på. Her er det også oppgaver som gjør at man får testet allmennkunnskapen!

Ønsker du en live musikk quiz til deres firmafest, kick-off eller event? Vi stiller med alt som trengs av lyd og lys for å gjøre quiz’en til et bra show.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som underholdning til salgsmøtet, kan vi fikse dette! Noe som er relatert til deres bransje, deres kunder, eller kanskje til årstiden?

Vi tilpasser gjerne vår live musikk quiz til deres firmafest, ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker til salgsmøtet? Skal det være kickoff i en spesiell bransje? Vi kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i quiz’en.