Live musikk til firmafest

Musikk til firmafest

Musikk til firmafest

Er du på utkikk etter underholdning til firmafest? Enten du ønsker live musikk med en afterski duo til firmafest, kickoff, salgsmøte eller annen type event, kan en vi være med på å sette prikken over i’en!

#TwoPack er en trådløs, akustisk duo som har fokus på allsang og dans, samt at folk skal le og ha det moro. Duen er kjent for å være energiske og humørspredende, og tilbringer like mye tid rundt i lokalene, som på scenen. Like viktig som selve musikken, er den ledige tonen og humor, og det at kommentarene sitter løst, er med på å bidra til god stemning for alle gjestene på deres firmafest.
Til sammen har disse over 25 års erfaring som aktive musikere, og har utallige spillejobber i ryggsekken, både til firmafest, salgsmøte, kick-off, event og andre firmaarrangementer.

Hva kan vi bidra med av musikk til deres firmafest? Etter mange år med underholdning på firmafest, vet vi at det ikke finnes en mal for hvordan kvelden blir, og allsidighet og tilpasningsdyktighet er to viktige egenskaper for at kvelden skal bli en suksess.

Vi velger å se på oss selv som en A til Å leverandør av musikk. Vi kan stå for allsang og dans på bordet, om det er det gjestene vil ha, eller vi kan spille dansemusikk, så folk får svingt på foten. Tidligere på kvelden kan vi gjøre litt rolig bakgrunnsmusikk, enten det er til maten eller i en mottagelse. Vil dere ha en underholdende aktivitet, kan vi gjøre vår live musikk quiz, hvor det er garantert at det blir masse allsang og god stemning, og en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende.

Som vi selv pleier å si: Vi gjør alt fra taffel til take-off.

Vi har lang erfaring med underholdning på firmafest av forskjellige slag, og vi vet at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Da kan du konsentrere deg om å delta på salgsmøtet, og vi kan konsentrere oss om å underholde.

Vi har til sammen mer enn 25 års erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk. Vi stiller med alt nødvendig utstyr på firmafesten, så du slipper å tenke på noe som helst i forkant. Vi stiller med alt det nødvendige av lyd og lysutstyr, og alt er av nyere dato - unntatt oss selv.

Aller først tar vi gjerne et møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose seg på festen. Vi kan gjerne bidra med tips, da vi har lang erfaring med firmafest av forskjellige slag. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser vi oss selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Se gjerne vår video nedenfor, for å få en liten smakebit av hva vi kan bidra med av underholdning til deres firmafest.

TwoPack duo - musikk til firmafest

Video – Musikk til firmafest