Live musikk til julebord

Live musikk til julebord

Live musikk til julebord - TwoPack akustisk duo

Er du på utkikk etter live musikk til deres julebord? Med en party duo som dette, blir deres julebord garantert en suksess! Denne duoen går for gull, når det gjelder allsang, dans og humor.

Om TwoPack Duo leverer live musikk til julebordet deres, kan dere risikere at musikerne er mere rundt bordene, blandt gjestene, enn oppe på scenen. Duoen er godt kjent for sin publikumskontakt, og trives best når de spiller MED publikum, enn FOR publikum. Enten det er dansbare swinglåter, klinelåter, allsanger eller svisker fra 80 og 90 tallet, er humor og engasjement stikkord for disse to.

Hva kan vi bidra med til deres julebord? Jo, etter årevis med erfaring med live musikk til julebord, og andre type firmafester, har vi musikk som passer igjennom hele kvelden. Vi kan også bidra med annen type underholdning, som kan gjøre dette til et julebord som blir husket.

Vi velger å se på oss selv som en A til Å leverandør av live musikk til julebord. Vi kan stå for allsang og dans på bordet, om det er det gjestene vil ha, eller vi kan spille dansemusikk, så folk får svingt på foten. Tidligere på kvelden kan vi gjøre litt rolig bakgrunnsmusikk, enten det er til maten eller i en mottagelse. Om dere vil ha rolig julemusikk i mottagelsen eller til middagen, for å gi gjestene en behagelig bakgrunn mens de mingler, så ordner vi det. Vil dere ha en underholdende aktivitet, kan vi gjøre vår live musikk quiz, hvor det er garantert at det blir masse allsang og god stemning, og en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende., som gjør at julebordet blir husket

Som vi selv pleier å si: Vi gjør alt fra taffel til take-off.

Vårt repertoar er fullt av dansbare låter, masse allsanger, og en drøss med hits fra 80 og 90 tallet. Vi har musikk fra 60 tallet og frem til nyere tid, og spiller både de gamle, kjente, samt også endel låter du trodde du hadde glemt! Lar du oss stå for live musikk til deres julebord, blir det låter med høy allsang faktor, sanger som inviterer til å få lufta dansefoten, og låter som man kan gjøre begge deler til!

Vi har lang erfaring med underholdning på julebord, og vi vet at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Da kan du konsentrere deg om å delta på festen, og vi kan konsentrere oss om å underholde.

Vi vil være en profesjonell partner på musikk til deres julebord, og stiller med alt det nødvendige av utstyr, så du trenger hverken tenke på lyd eller lys – for det årner vi.Alt utstyret, både lyd og lys, er av nyere dato. Vi kan også stille med trådløse mikrofoner til talerne, om dere ønsker det.

Ønsker dere, starter vi starter gjerne med å ta et møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Vi kan gjerne bidra med tips, da vi har lang erfaring med slike arrangementer.

Live musikk til julebord - TwoPack akustisk duo

Live musikk til julebord – video